• A Pisztráng naptól a Gárdonyi Irodalmi Fesztiválig - Heti előzetes

  Kedden Middlemist Red koncert, szerdán Kultúrszalon és Brancs, csütörtökön orgonakoncert, pénteken space disco party, szombaton Pisztráng nap, rétesnap, gulyásfesztivál, sörkóstoló, irodalmi fesztivál, hardcore koncert és színház, míg vasárnap rétesnap és még mindig irodalmi fesztivál a menü.

 • A Művészkorzótól a jó kis koncertekig - Heti előzetes

  Szerdán gyerekprogram és Brancs-beszélgetés, csütörtökön motoros találkozó és három koncert, pénteken Egy Kiss Erzsi zene és színházi előadások, szombaton Művészkorzó, Superego3 fellépés és Strandfesztivál, vasárnap Anna napi búcsú a programok között.

 • Ákos koncerttől a Magyarok Vásáráig - Hétvégi ajánló

  Pénteken Ákos koncert lesz Bolykinál, éljen! Szombatra jut bortúra, családi nap, csónakázás, kamra vásár és színházi előadás, míg vasárnap Magyarok Vására, régiségvásár, búcsú és filmklub a programok között.

 • Videók az Egri Csillag Színpad fellépőiről

  Nem tétlenkedtek az Egri Csillag Színpad szervezői a Bikavér Ünnep után sem, máris megjelentek az első videók. Antonia Vai, Törzs, Barkóczi Noémi és a Moody Clouds is szerepel az első eresztésben.

 • Már megint egy szemét ügy

  Reméljük az illetékesek és az érintett önkormányzati képviselő is olvassák és intézkednek.

 • A Cantus Agriensis kórus Franciaországban turnézott

  A Csokonai díjas Cantus Agriensis kamarakórus július 6-13 között franciaországi koncertkörúton vett részt.

 • 7 jó zenei vonatkozású könyv fiataloknak nyárra

  Nem tudod, mit olvass nyáron? A Bródy Sándor Könyvtár különböző gyűjteményeinek (Központi Könyvtár, Gyermekkönyvtár, Zenei Gyűjtemény) könyveiből ajánlok nektek hét olyan magyar nyelvű regényt, aminek zenei vonatkozása is van, a fülszövegeket és borítókat a Molyról vettem: Gayle Forman: Ha maradnék És te hogyan döntenél? Képzeld el, hogy mindened megvan, amiről csak egy lány álmodhat. A szüleid