• A Kakasfesztiváltól a Betyárfesztiválig - Heti előzetes

  Kedden koncert, szerdán gyerekprogram, csütörtökön Barokk Fesztivál, pénteken ExperiDance produkció, szombaton Kakasfesztivál, Úszó alkalmatlanságok világbajnoksága, Betyárfesztivál és bortúra, vasárnap pedig Kerekes Band koncert és Strauss est a menü.

 • Kedden irány az Érsekkert és a koncert

  Este a Molnár Dixieland Band koncertjével veszi kezdetét a nyáresti muzsikálás az Érsekkertben, még öt fellépésre minimum számíthattok. Lesz még energia infós előadás és egri séta is kedden.

 • Kaláka Fesztivál, Felsőváros Csillaga és jó borok a hétvégén

  Folytatódik a Kaláka Fesztivál és a gyöngyösi programsorozat a hétvégén, de lesz még naturális borok kóstolója, felsővárosi közösségi rendezvény, gyerekfesztivál, Mátrai Múzeumok Éjszakája és filmklub is a következő két napban.

 • Pénteken: Kaláka, Bin-Jip, koncertek és megnyitók

  Elindul a Kaláka Fesztivál a Várban és az Eszterházy téren is, miközben lesz Bin-Jip koncert, kettő kiállításmegnyitó, egy irodalmi est, egy kis kertmozi, zenés-táncos mulatság, de a gyöngyösi szuperkoncerteket is szívvel ajánljuk!

 • Semmelweis-nap

  Alorvosi, adjunktusi, főorvosi kinevezéseket és főigazgatói dicséreteket adtak át egészségügyi dolgozóknak a Líceum dísztermében. A Markhot Ferenc Kórház és az egri önkormányzat által szervezett rendezvényen húsz dolgozó munkáját ismerték el.

 • Menjünk együtt!

  Véget ért a Menjünk együtt! Felnémeti tanulói hálózat elnevezésű program. 44 diák vett részt a SZETA Egri Alapítványának kétéves projektjében. A cél az volt, hogy megelőzzék az iskolai lemorzsolódást, segítsék a továbbtanulást, a szakmaszerzést, megállítsák a szegénység újratermelődését.

 • Strandkönyvtár

  Regényekkel, szakkönyvekkel, napi-, heti-, és havilapokkal várják a strandon olvasni vágyókat a Bródy Sándor Könyvtár munkatársai. A strandkönyvtárban az új könyvállományból válogathatnak a látogatók. A kölcsönzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszínen a könyvtár bármely részlegébe lehetséges a beiratkozás. A strandkönyvtár augusztus végéig hétköznap 10-18 óráig, hétvégén pedig 10-16 óráig várja az olvasókat.