Hírek » Kék hírek »

2010. szeptember 7.
Magyar Krisztián
Megyei körözési lista top 10 – fotókkal

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvánosságra hozta szeptemberi körözési listáját. A lista élén található Kissné kormos Ildikó ellen már európai elfogatóparancs is hatályban van. A harmadik legkeresettebb bűnöző ellen 10 körözés hatályos.

A legkeresettebb arcot, Kissné Kormos Ildikóval szemben három körözés van érvényben. Hazai és európai elfogatóparancsot adott ki vele szemben a Heves Megyei Bíróság BV Csoportja, de körözés alatt áll az Egri Városi Bíróság jóvoltából is.
Az 1980-as születésű Permay Dániel Péter (második a listán) ellen 6 körözés hatályos. A legtöbb esetben lopás miatt keresik, illetve egy jármű önkényes elvétele is szerepel a bűnlajstromok között.
A harmadik legkeresettebb Földi Attila ellen 10 körözés hatályos. Nyilvánosságra hozott körözései alapján – többek között – lopás, adócsalás, közokirat-hamisítás, a számvitel rendjének megsértése, csalás miatt keresi az Egri, a Kecskeméti és a Szolnoki Rendőrkapitányság is, továbbá a Vám- és Pénzügyőrség több szerve is.
 
A lista a körözöttek fotóival és adataival letölthető innen: 

Letöltések
  1. Szeptember Top 10

 
A rendőrség kéri, hogy aki a listában szereplő személyek tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 107-es, illetve 112-es segélyhívókat, vagy a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot az ingyenesen hívható 36/410-188-as számon.
A bejelentő személyét minden esetben bizalmasan kezeljik.
Bejelentést tehetnek továbbá névtelenül a Telefontanú vonalán, a 06-80-555-111-es ingyenesen hívható számon.


Hozzászólások

Szóljon hozzá Ön is!


Nincs bejelentkezve, így hozzászólásai csak moderálás után jelennek majd meg. Hozzászólásának azonnali megjelenéséhez be kell jelentkeznie. Ha még nem regisztrált felhasználónk, akkor regisztráljon!


2010.09.29. 20:13:24   válasz írása
Bekiabáló
#1  Permay Danit hiába keresik,ugyanis Ecuadorban van börtönben!
Érkezett válaszok ...