• A gasztro élmény naptól a Magyarok Vásáráig - Hétvégi ajánló

  Szarvasgomba-vadászat és Gasztro Élmény Nap, gombanapok, Magyarok Vására, Pál Feri atya előadása, jótékonysági koncert, audiovizuális fesztivál, filmnapok, night shopping és túra szerepel a hétvégi programok között.

 • Nyílt nap a várban, divatnapok, koncertek - Péntek

  Délután nyílt nap keretében nézhettek körül a megújuló várban, tutira mi is megyünk. A péntek tartogat Moody Clouds és HungaRiddim koncertet, színházi bemutatót, audiovizuális fesztivált, filmnapokat, mediterrán zenei estet és szüreti bált is.

 • NYERJ PÁROS BELÉPŐT A BABOS MAKROKOZMOSZ JAZZ KONCERTRE

  Újabb zenei csemegével jelentkezik az Egri Jazz Klub, hétfőn este BABOS MAKROKOZMOSZ címmel Babos Gyula kortárs jazz koncertje lesz a Bartakovics közösségi házban. Erre nyerhettek kettő páros belépőt, a felajánlást köszönjük az EKMK-nak.

 • Az animációs fesztiváltól a filmnapokig - Csütörtök

  Elkezdődik a háromnapos animációs kisfilm fesztivál az Uránia Moziban, ahol koncertek és kiállítások is lesznek, a belépés pedig ingyenes! A négynapos Mozinet Filmnapokat a Kepes Intézetben keressétek. Junkies koncert, felolvasóest, klubfoglalkozás és gyerekprogram is vár rátok csütörtökön.

 • Karbantartó műhely

  Új létesítményt avatott az Egri Autista Alapítvány. A majd 20 éves szervezet műhelyében három embert foglalkoztatnak, akik a telephelyek karbantartását végzik majd.  

 • Idén is közel 500 ovis úszik ingyen

  Fennakadás nélkül indult idén az óvodások ingyenes úszó programja. Közel 500 egri nagycsoportos gyerek járhat hetente egy alkalommal úszás tanfolyamra, amit az önkormányzat támogatásával az Egri Úszó Klub szervez. Az órák ingyenesek, a szülők az ovisokat szállító különjárat díját fizetik.

 • Vendégvárók tanácskozása

  A korábbi évekhez képest 2014-ben tízszázalékos növekedés jellemzte a falusi turizmus vendégforgalmát és a kedvező tendencia az idei év első felében is folytatódott. Heves megyében kiemelkedően teljesített Demjén és Egerszalók – hangzott el a Heves Megyei Falusi Turizmus Egyesület Vendégváró konferenciáján.