Most

Időjárás
Helyenként felhős
Hőmérséklet
30 °C
 

 
 
 
 
 
 
 
  • Az emberi erőforrások miniszterével egyeztetett Nyitrai Zsolt

    Hivatalában fogadta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízottat dr. Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere. A bemutatkozó megbeszélésen egyeztettek a Miniszterelnöki Kabinetiroda és az Emberi Erőforrások Minisztériuma együttműködésének lehetőségéről. Ennek fő iránya a társadalmi csoportok számára kiemelt jelentőségű közös célok feltérképezése és megvalósítása. Kitértek többek között a nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők, a cukorbetegek és az egészségügyi dolgozók helyzetének javításával kapcsolatos feladatokra.

  • Feltehetően ittas sofőr okozott balesetet

    Villanyoszlopnak majd házfalnak csapódott egy autó Egerben. A baleset a Gárdonyi Géza utcában történt, még szerda délelőtt. A hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, azonban az autó feltehetően ittas sofőrje megsérült, akit a mentők elláttak. A helyszínelés idejére félpályás útlezárás volt érvényben, a baleset körülményeit még vizsgálják.

  • Pohárral Egerben

    Kikerülhetetlenül itt a nyár, és mi ennek most is nagyon örülünk, ezért a Brancs a Wine&Go és a Gál Tibor Fúzió közös koprodukciójaként Júliusban is Pohárral Egerben piknikre és sétára hívunk titeket!2018. július 20., 18:00–21:00Szépasszony-völgy, Eger, Schönfrauental UngarnEz a rendezvényünk azonban rendhagyó lesz, az előző eseményekhez képest, hiszen a Gál Tibor Nyár keretein belül a Gál Tibor Doboztól a Gál Tibor Fúzióig sétálunk, olyan állomásokat útba ejtve, mint a Szépasszony-völgy, Trinitárius utca, Rossz templom galéria, Bazilika és Várfal utca.Csak úgy, mint máskor, most is izgalmas egri borászokat mutatunk be. Itt lesz velünk Nyolcas Tamás, Böjt Gergő és Hegedűs István és persze most sem hiányozhatnak a Brancsos lányok, Koklács Kata és Tóth Adél!FACEBOOK ESEMÉNY