Most

Időjárás
Helyenként felhős
Hőmérséklet
16 °C
 

 
 
 
 
 
 
 
 • Az irodalomtól a gyerekprogramokig - Csütörtök

  Csütörtökön 16 órától a Bródy Sándor Könyvtárban Irodalomról, Nyelvről – Korszerűen: hitelesség, hatás, meggyőzési szándék címmel tart előadást Dr. Hulyák-Tomesz Tímea EKE főiskolai docens. A RÉVben szintén 16 órától fogadóórát tartanak, a Felsővárosi Fiókkönyvtárban 17 órától várják az óvodás, kisiskolás gyerekeket mesés, kézműves foglalkozásra.

 • Akupunktúra, mérkőzések, Kultúrszalon és még Feröer-szigetek is - ezt hozza a szerda

  A szerdát csudajó előadások tarkítják, így a Sokszínű egészségmegőrzés előadássorozat a Líceumban, ahol az Akupunktúráról lesz szó 17 órától a Tittel Pál Könyvtárban. Az Egri Világjáró Klubbal a Feröer Szigetekre utazhattok 19 órától, a Kultúrszalonban az eredetiség lesz a téma Ragályi Elemér operatőr és Márton András a Kft együttes dobosának szemszögéből.

 • Hazajáró közönségtalálkozó és portréfilmvetítés - laza KEDD

  Kedden Egerbe látogat Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor és magukkal hozzák a Kárpát-medence élményeit. A közönségtalálkozót 15 órától tartják a Bródy Sándor Könyvtárban. A Bartakovicsban Somogyvári Rudolf Zajti Ferencről készült portréfilmjét nézhetitek meg 18 órától.

 • Színházi Világnap, Kultúrszalon, Zorall koncert és izgalmas mérkőzések a hétre

  Ünnepléssel kezdjük a hetet a Színház Világnapjának apropóján. Jönnek a Hazajárós fiúk, lesz Kultúrszalon, izgalmas vizí- és kézilabda meccsek, borkóstoló, Zorall koncert, érdekes előadások és még bolondozás is vár a hétvégén, Egerszalókon.

 • Közgyűlés – 34 napirendi pontot tárgyaltak a képviselők

  Harmincnégy napirendi pontot tárgyalt mai ülésén a város képviselő-testülete. A képviselők hitelfelvételről, a KULTURMA és a Városgondozás Kft. jövőjéről is döntöttek. Folytatódhat a Bárány uszoda rekonstrukciója és kiderült az is, mekkora összegekkel támogatják idén a kiemelt turisztikai és kulturális rendezvényeket.

 • Jubilál a Bükki Nemzeti Park

  Valamennyiünk közös öröksége, amelyet jó gazdaként kell tovább adnunk az utánunk jövőknek – mondta Áder János a Bükki Nemzeti Park értékeiről. A köztársasági elnök a Park megalakulásának 40. jubileumi ünnepségén Lillafüreden arra is emlékeztetett, hogy a természet nem csak erőforrás és a gazdálkodás terepe, hanem nemzeti kincs. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság működési területe közel 900 hektár, a nemzeti park mellett tájvédelmi körzetek, természetvédelmi területek is tartoznak hozzá.

 • Érdekképviselet – Problématérképet alakítanak ki a munkahelyi helyzetről

  A 2017-es terveket ismertette Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a helyi tisztségviselőkkel. A legfontosabb célkitűzés, hogy meghatározzák a következő két év feladatait, ezzel kapcsolatban kérték ki a helyi képviselők véleményét az őket érintő munkahelyi problémákról.