Most

Időjárás
Helyenként felhős
Hőmérséklet
23 °C
 

 
 
 
 
 
 
 
 • Gyereknap és más jóságok a hétvégén

  Szombaton, május 27-én írány az Agria Park Díszkertje, 10 órától játékos vetélkedők, családi fotózás, ügyességi játékok, interaktív zenés mesejáték és klasszikus mese is vár titeket. A belépés ingyenes! Vitézi próba, Zoknicsata,Játszóházak és Zsebszínház csak néhány a gyereknapi programok közül, ami délelőtt 10 órától várja a kicsiket és nagyokat az Egri Várban. A Tudományos Játszóházat nem érdemes kihagyni a Varázstoronyban. 10:00 órától Gyógynövénytúrára mehettek Rigó Istvánnal, a Rác hóstyán Szomszédünnepet, a Kisnánani Várban pedig Orbán-napi Borünnepet ülnek. Az idei Bükk-Aggtelek kerékpártúra rendhagyó módon fordított menetrendben történik: a rajt Aggtelekről indul, az érkezés pedig Szilvásváradon van. És még nincs vége: Az Erdőtelki Arborétum sok jósággal várja a kikapcsolódni vágyókat az Arborétumok napja alkalmából, nézzétek meg ezt a gyönyörű helyet. Vasárnap szokás szerint az Érsekkertben tartják meg a városi gyereknapot. Kolompos és Kiskalász koncert, játszóház, kötélpálya, mászófal, Nintendó, repülőmodell készítés, buborék show és sok más szuper program szerepel a menüben. Nyammi! A strandra 14 éves kor alatt a beépés ingyenes ezen a napon. Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódóan az Ezer Lámpás Éjszakája programsorozat Egerbe látogat a hét utolsó napján. FELLÉP: 18:00 Rocktenors, 18:30 L.L. Junior, 19:45 BOGGIE, 21:00 Animal Cannibals. Ingyenes! Az Egri Régi Skoda Találkozónak a Gárdonyi tér ad helyet, a felvonulás 8-kor indul. Ugyanezen a napon tartják Gyöngyös Város Napját, az egész napos eseménylistát itt lehet elérni.

 • Az Aranyéletkorúak matinéjától a Sárkányos napokig - Kedd

  Kedden szeretettel várják az aranykorúakat zenés matinéra meglepetés filmvetítéssel egybekötve az Agria Parkban. A Forrásban Sárkánymítoszról, a sárkánykultúra szimbóluma mögötti lehetséges realitásról beszélgetnek Kátai Mihály Munkácsi-díjas festőművésszel 17:00 órától.

 • Ezer Lámpás Éjszakája, világjárás és gyereknap - Heti ajánló

  A hét folyamán számos érdekes előadás ad alkalmat az ismereteink bővítésére. Május utolsó hétvégéje lévén tele van a város jobbnál-jobb gyerekprogramokkal, a részletekért érdemes elolvasni cikkünket, ahol megtaláljátok a legfontosabb információkat. Először rendezik meg városunkban az Ezer Lámpás Éjszakáját a Dobó téren. Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódva vasárnap este 4 ingyenes koncerten vehettek részt.

 • Gyereknap Egerben

  Eljött május utolsó vasárnapja, minden gyerkőc és felnőtt legnagyobb örömére. Az Érsekkertben, az Agria Parkban, a várban,a strandon és a Dobó téren is lesznek programok.

 • Méhek szállták meg a parkolót a gyereknapi helyszín mellett

  Több ezer méh szállta meg a gyereknapi programok melletti parkoló Síkfőkúton. Úgy tudjuk, egy az Alföldről érkezett méhész kapott engedélyt, de a méheit nem jó helyre rakta le, azok a parkolóban kezdték meg a gyűjtést. A programok miatt szóltak a méhésznek, hogy a kaptárakat távolítsa el. Ő ezt meg is tette, kb. másfél kilométerrel arrébb helyezte az a

 • Gyereket hagytak az autópályán

  Elhagytak egy gyereket az M3-as autópályán. A halálra rémült, 13 éves kisfiún a NAV nyomozói segítettek, akik éppen annál a benzinkútnál tankoltak, és meghallották, hogy keservesen sír. Az erdélyi iskolások kirándulni jöttek Magyarországra, a csoport megállt pihenni az egyik benzinkúton, a busz azonban a gyerek nélkül indult tovább Budapest felé.

 • Margó – 2017.05.27.

  - Bakancslista – Lemezbemutató turnén a Margret Island – Meskó Bánk Kosztolányi-estje a Bródyban – Kiállítás és előadás – A sárkányokról komolyan – A diktátor halála – Dr. Kozári József előadása a Bródyban