Most

Időjárás
Hőmérséklet
19 °C
 

 
 
 
 
 
 
 
 • Kultúrszalon, előadások, vízilabda meccs és világjárás - SZERDA

  Szerdán Kultúrszalon az Agriaparkban, meghívottak Kovács Patrícia színésznő és a Best Off Trió. A Líceumban Hogyan éljük meg az egészséges idősödést? címmel Prof. Dr. Nyakas Csaba kutató professzor ad elő a Sokszínű egészségmegőrzés előadássorozat keretén belül. 20:30-tól egy újabb BL forduló vár a ZF Eger férfi vízilabdásaira a VK Jug Dubrovnik ellen.

 • Járai Márk acoustic, kiállításmegnyitó, Egyetemi Borklub - menü keddre

  Kedden, rögtön munka után az ókori olimpiák történetéről hallhattok előadást a Könyvtárban. Az este átlagon felülinek ígérkezik 4 programmal: Járai Márk akusztikus koncertje a Kepesben lesz, Motivációs tréning a Govindában, A Te Művészeted kiállításmegnyitó, eredményhirdetés pedig szintén a Kepesben. Egyetemistáknak kiváló alkalom kulturált borfogyasztásra az Egyetemi Borklub, avagy University Goes to Fuzio. Természetesen akkor is részt vehetsz a kóstolón, ha túl vagy már az egyetemen. :)

 • Egri Csillag Weekend és más jóságok - Heti ajánló

  Ez az a hét, amikor elkezdődik az Egri Csillag Weekend sok-sok jó koncerttel, kiváló borokkal és a legfenségesebb street kajákkal. A Kultúrszalon áprilisi vendége Kovács Patrícia és a Best Off Trió. Ezen kívül kiállítás megnyitó, személyiségfejlesztő előadások, Kéklámpás Nap, Elefánt, Deep in a dream lemezbemutató és Járai Márk akusztikus koncert, vasárnap pedig L'art pour L'art előadás vár rátok a színházban.

 • Túra, biciklizés a Bélkőre, Szécsi Pál, hastánc és ének a hétvégére

  A szombati nap sok jóságot tartogat. Lesz túra Az ősláptól Attila sírjáig elnevezéssel, valamint szemétszedés az Eger – Felsőtárkány kerékpárúton és Almárban. 14.00 Énekelj velünk! – Flashmob a Végvári vitézek terén. A fizika mindenkié 3.0 című országos rendezvénysorozathoz a Varázstorony (Líceum) idén egy egész napos programmal csatlakozott. Kísérletek csillagvetítések, előadások a menüben. Tájházak napja Kisnánán, "Kerékpárral a tiszta környezetért!" - szemétgyűjtés Felsőtárkányban és Varázslatos hastánc esték az Egri Pasa Sátrában szerepel a nap kínálatában még. Vasárnap tekerhettek egyet a Dobó térről egyenesen Bélkőre, indulás 9 órakor. Az Éneklő Ifjúság regionális fesztivál keretén belül a kórusok templomi szereplésére kerül sor. A Szécsi Pál emlékkoncert a Gárdonyi Géza Színházban lesz este héttől, jó szórakozást kívánunk!