Most

Időjárás
Helyenként felhős
Hőmérséklet
10 °C
 

 
 
 
 
 
 
 
 • Argentin koncert, könyvbemutató, Bartók maraton - Csütörtök

  Csütörtökön frissül a moziműsor, éljen, éljen! Sipos Erzsébet József Attila játékai című könyvét a Bródy könyvtárban mutatják be. Sylvia Leidemann művészeti vezetővel érkezik Egerbe egy argentin együttes, a 18 órakor kezdődő koncertre a belépés ingyenes (Líceum, Estreházy Pál Zeneterem). A Bartók maraton helyszíne a zenesuli.

 • Koncertek a BRDWY-ben

  Minden hétre jut egy-egy jó élő koncert egészen májusig, jön Szabó Balázs és Bandája, Halott Pénz, Kowa, Péterfy Bori, a 30Y vagy éppen a Supernem és Ganxsta Zolee és a Kartel is. Például.

 • Kultúrszalon, kötetbemutató, vízilabda - egy jó kis szerda

  A szerdai tizenegynéhány program közül kiemelnénk a Borkultúra kettős tükörben könyvbemutatót (Líceum könyvtár, 17:00), a Kultúrszalont Háy Jánossal és Beck Zoltánnal (Agria Park, 19:00), Dr. Bajnok Dániel Hazafiság és hazaárulás az ókori Athénban c. előadását (Bródy könyvtár, 17:00) és az Eger - Vasas vízilabda rangadót.

 • Sokszínű egészségmegőrzéstől a szerhasználatig - Kedd

  Kedden az egyetem szállítja a programokat. A Sokszínű egészségmegőrzés előadássorozatban ezúttal a mindennapi gyógytornáról lesz szó. Szintén ötkor kezdődik Fiáth Titanilla Szerhasználat és börtön című előadása, helyszín a B épület. A belépés mindkét helyre ingyenes.

 • Tóta W.: 10 % > 2/3

  Fut a gyáva, és ehhez még le se kell szavazni. Legyőzhető.

 • Társasház épül a Törvényház utca 11. szám alá

  Új 6 lakásos társasház épül a Törvényház utca 11. szám alá, az épület aljában 2 üzlet is helyet kap majd. Az építkezés önmagában nem lenne túl érdekes, hiszen az utóbbi időben szerencsére egyre több társasház születik városszerte, amiért viszont nekünk...

 • Egri vesztegetési ügy: ennyit évet kaptak jogerősen az orvosszakértők

  Egy esetben enyhítette, a többi vádlott esetében helybenhagyta a volt egri orvosszakértőkre és ügyfeleikre első fokon kiszabott ítéleteket szerdán a Debreceni Ítélőtábla Balla Lajos vezette büntetőtanácsa – közölte a jogerős The post Egri vesztegetési ügy: ennyit évet kaptak jogerősen az orvosszakértők appeared first on .