Holnaptól AKCIÓ az Agria Parkban és a Tescóban! Maci Akció!

 
 

Holnaptól AKCIÓ az Agria Parkban és a Tescóban! Maci Akció!

 
 
 
 
 

Holnaptól AKCIÓ az Agria Parkban és a Tescóban! Maci Akció!

A Round Table 3-as asztala, a Maci Akcióját idén is menetrend szerint, Karácsony előtt szervezi meg.
Egészen pontosan december 15-18. között, azaz most csütörtöktől vasárnapig.
Két helyszínen is találkozhatnak az egri lovagi klub tagjaival: Az Agria Parkban, és az északi Tescoban.

...és most nézzük, hogy mire gyűjtenek idén a Round Table tagjai, vagy ahogy ők hívják magukat, a tablerek. Erre:

Ebben az évben a gyűjtés célja, hogy egy Philips Avalon FM20 típusú magzat szívhang megfigyelő monitort (CTG) adományozzunk az egri Markhot Ferenc
Oktatókórház és Rendelőintézet Szülészet-Nőgyógyászati osztálya részére. Az eszköz egyszerre figyeli a vajúdás során a magzat szívhangját, és a méh összehúzódásának erősségét. Elengedhetetlen a folyamatos vizsgálatoktól kezdve egészen a baba világra hozatalának pillanatáig.

TÉNYLEG ODA KERÜL?
TÉNYLEG ODA KERÜL.

A Round Table nagy hangsúlyt fektet a hitelességre, ezért évek óta képgalériával dokumentálják a gyűjtéseik eredményeinek átadását. Nézze csak!

A kezdeményezés Facebook eseményen keresztül is csatlakozhat.
Méghozzá ITT!




Egy kis Round Table történelem:
A Round Table Hungary Magyar Kerekasztal Egyesület 1990. október 27-én alakult Budapesten, a Round Table Austria védnökségével. Alapító tagja a Round Table International-nek, amely a világ egyik legnagyobb segítő szervezete. A 80 éve működő Round Table mozgalom közel 80 országban, több tízezer, elesettek iránt felelősséget érző embert egyesít. A "Kerek¬asztal" - Round Table - mozgalom a közösségért tenni akaró és tudó, 18 és 45 év közötti férfiakat fog össze egy klubhálózatba az egész világon, világnézeti, politikai vagy vallási megkülönböztetés nélkül, minden évben jelentős munkát, időt áldozva a karitatív projektekre.




A cikk írója, az egri Round Table-3 Egyesület tagja.[/p]
 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!