Az LMP is beleadott mindent a végére

Közleményükben szavazásra buzdítanak.
 
 

Az LMP is beleadott mindent a végére

Közleményükben szavazásra buzdítanak.
 
 
 
 
 

Az LMP is beleadott mindent a végére

Közleményükben szavazásra buzdítanak.

Csak erős LMP-vel lesz kormány- és korszakváltás


Április 8-án mindenkinek el kell mennie szavazni, mert magas részvétellel és erős LMP-vel a Fidesz-kormány leváltható. Az LMP a garancia arra, hogy korszakváltás történjen végre Magyarországon, ahol végre a magyar emberek érdeke lesz az első.


Orbán Viktor és a fideszes oligarchák az elmúlt nyolc évben ellopták a jelenünket, több ezer milliárd közpénz vándorolt magánzsebekbe: ez a pénz hiányzik ma ahhoz, hogy működő egészségügy, kiváló oktatás és tisztességes bérek lehessenek Magyarországon. A Fidesz most arra készül, hogy a jövőnket is ellopja, ez az április 8-i választás tétje: ha ők maradnak, évtizedekre előre ellopják azokat a pénzeket, amiből Magyarország a XXI. század nyertese lehetne. Ezért kell nekik orosz hitelből a drága, veszélyes és felesleges Paks 2, ezért akarnak soha meg nem térülő Budapest-Belgrád vasútvonalat építeni kínai hitelből. Minden magyar családot eladósítanak, hogy megtömjék az oligarchák zsebeit.


Az LMP ezt nem fogja hagyni, leállítjuk Paks2-t és visszavesszük azokat a pénzeket is, amiket Mészáros Lőrincz, Tiborcz István, Matolcsy György elvett a magyar emberektől: stróman, oligarcha, politikus – mindegyiküket elszámoltatjuk.


Kiváló oktatást teremtünk, mert a XXI. században a legértékesebb tőkénk a tudás. Megduplázzuk az oktatásra fordított pénzt, minden ötödik költségvetési forintot erre fordítunk. Ebből háromszorosára emeljük a pályakezdő tanárok bérét, és kétszeresére a tanári átlagfizetést. Visszaállítjuk a 18 éves tankötelezettségi korhatárt, és minden gyermeket megfelelő végzettséghez juttatunk.


Felszámoljuk a bérválságot: eltöröljük az igazságtalan egykulcsos adót, amivel az elmúlt nyolc évben a szegények még szegényebbek lettek, míg a gazdagok még gazdagabbak lettek. Az LMP igazságos adórendszerével az átlagbér háromszorosáig mindenki jobban jár: a minimálbéresek 26000, az átlagbért keresők 36000 forinttal többet vihetnek haza.


Április 8-án a szavazófülkében mindenki egyenlő, mindenki szavazata ugyanannyit ér. A Fidesz már megbukott, hiszen a választók elsöprő többsége változást akar. Április 8-án ez az akarat valósággá válhat. Aki április 8-án az LMP jelöltjére és a 20-as számon megtalálható listájára szavaz, az a kormányváltás mellett a korszakváltást is támogatja.  Komlósi Csaba Heves 01. oevk jelölt


Reichenberger János Heves 02. oevk jelölt


Tóth Norbert Heves 03. oevk jelölt


LMP

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!