Több mint festék

Hölgyeim és uraim, ne higgyenek a szemüknek.
 
 

Több mint festék

Hölgyeim és uraim, ne higgyenek a szemüknek.
 
 
 
 
 

Több mint festék

Hölgyeim és uraim, ne higgyenek a szemüknek.
Ebben az országban semmi sem az, aminek első ránézésre látszik. A tőkét nálunk baloldaliak népszerűsítik és jobboldaliak döntik, újfasiszták előzik balról a demokratákat és egykori párttitkárok jobbról csókolgatják Wass Albert szobrát. A szeretet jegyében gyűlölnek, a befogadó haza nevében kirekesztenek, hazugságból gyártanak történelmet és ebből a történelemből kovácsolnak valóságot. Nálunk az ortopéd sebész kezében nem szike van, hanem sámánbot, a színész pedig már nem meghalni vágyik klasszikus tragédiákban, hiszen tüntetésből is megélhet utcai bohózatokban.

Első pillantásra ez a lap sem az, aminek tűnik.

Hiszen látszólag csak papír és némi festék – on-line változatában pedig elektromos fény.

Ne higgyenek a szemüknek.

Ebben a lapban az igenekből nem lesznek nemek, a fekete nem színeződik fehérré, az igazság pedig nem lényegül át hazugsággá. A magyarországi sajtóban még vannak olyan emberek, akik azt írják le, amit gondolnak, s azt gondolják, hogy ezt le is kell írni.

Eljött az ideje, hogy Egerben is olvassák őket.

KÁCSOR ZSOLT
 

 
 
  • 2bal.zsam2014szeptember23.00:20ÚjVálasz

    Ha Kácsort olvashatom, már jó. Ő az igazi újságírók közül való. Örülök, hogy van.

     
  • 1csacsa612010október26.08:08ÚjVálasz

    Sok sikert,Jó munkát !

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!