Zárják be az Egrixet!

Kiakadtak a lakók

 Az Egrix Clubot környező utcák lakói a múlt héten segítségért fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy hozzuk nyilvánosságra panaszaikat, mert szerintük a hatóságok nem tesznek semmit az ellen, hogy megszüntessék az ott folyó elviselhetetlen állapotokat.

 
 

Zárják be az Egrixet!

Kiakadtak a lakók

 Az Egrix Clubot környező utcák lakói a múlt héten segítségért fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy hozzuk nyilvánosságra panaszaikat, mert szerintük a hatóságok nem tesznek semmit az ellen, hogy megszüntessék az ott folyó elviselhetetlen állapotokat.

 
 
 
 
 

Zárják be az Egrixet!

Kiakadtak a lakók

 Az Egrix Clubot környező utcák lakói a múlt héten segítségért fordultak szerkesztőségünkhöz, hogy hozzuk nyilvánosságra panaszaikat, mert szerintük a hatóságok nem tesznek semmit az ellen, hogy megszüntessék az ott folyó elviselhetetlen állapotokat.

 

Lázár István, a Mária utca, Görög utca, Széchenyi utca, Kisasszony utca Egrix ügyben kinevezett közös képviselője felzaklatott állapotban mesélte a következőket: Többször írtam levelet és beszéltem is a jegyző úrral az elmúlt két-három évben, de azt a választ kapta, hogy a rendőrség nem készít kielégítő jelentést az ügyben ahhoz, hogy megfelelően lépni tudjon az ügyben, és be tudja zárni az helyet. A lakó állítása szerint a jegyzőnek is elege van az Egrix tulajdonosa által működtetett dolgokból. Az Egal-on már jóval túltett az Egrix. Juhász Mihály az Egal Club vezetője, próbál mindent megtenni a békességért, őröket biztosít, kordonnal elzárja a Mária utcát. A problémát azok a fiatalok okozzák, akik a bulikból hazafelé tartva a Mária utcában kötnek ki. Ott hangoskodnak, trágár szavakat használnak, wc-nek használják a házak oldalát, szemetelnek, letörik a parkoló autók ablaktörlőjét, vandálkodnak, beverik a redőnyt, betörik az ablakot.

A február 19-e este után is az utca komplett csatatérként festett. Az oda járó fiatalok belőve, vagy legalábbis részegen, sokszor olyan kábultan jönnek ki, hogy azt se tudja némelyik, hogy hol van – panaszolja Lázár István. Ha valamelyik lakó rájuk szól, még meg is fenyegetik érte. Ezek az állapotok azóta vannak, amióta az Egrix működik.

Nekem elmondta a Jegyző úr, hogy az Egrixnek ott nem szabadna működtetnie azokat a bulikat, nekik erre nincs engedélyük - folytatja a képviselő. Annakidején, amikor lakógyűlést tartott a Polgármesteri Hivatal részéről a Horuczi Csaba alpolgármester, azt mondta, hogy itt egy gördeszkás sportlétesítményt fognak létrehozni, és elől egy teázó, kávézó lesz.  Mi már akkor is tiltakoztunk, mert tudtuk, hogy a város összes „szemete” ott fog kikötni. Az Egrix se nem presszó, se nem kocsma, hanem egy dühöngő hely. A lakók már nem bírják elviselni, elegük van, és mindent meg fognak tenni azért, hogy a helyet zárják be. Szinte nincs olyan hétvége, főleg nyáron, hogy a lakók ne tennének bejelentést, van amikor kétszer-háromszor is kihívják a rendőrséget. Mégse történik semmi. Február 19-én, hajnali fél 1-kor 6-8 sörösüveg, szemét és emberi ürülék volt a házam előtt, nem a zene volt hangos, hanem az emberek, akik az alkohol mámorában ordítoztak, kurjongattak az utcán. Ezt már nem tudja az ember tolerálni. Az Egrix vezetőjének, a Viktornak ahhoz nincs joga, hogy ott zenekarokat futtasson, ne éljen azzal vissza, hogy ez csak próbálás, mert ő ezzel csábítja a vevőkörét. A Viktorral nem lehet kompromisszumra jutni, letolja nagyívből az egészet. Többször szóltunk neki, mindenre bólintott, aztán nem azt csinálta, amiben megállapodtunk.  Eger szennye, ami ott megy, West Balkán állapotok vannak. Az Egrix letapossa a környék lakóit. Amikor nincs buli, akkor is éjfél után is tárva nyitva van az ajtó, és a gördeszkások, bmx-esek randalíroznak ott. – panaszolja Lázár István.

A tűzoltóságra is tettek már bejelentést, hogy vizsgálják meg a két helyet, de az Egrixben pont azt a helyet nem nézték, ahol a bulik szoktak lenni, mert az nem a presszó része, hanem a sportklubhoz tartozik. Pedig mindenki tudja, hogy a koncerteket ott szokták rendezni. A lakók értetlenül állnak az eseményeke előtt, hogy harmadik éve folyik ez az ügy, és a polgármesteri hivatal nem tesz semmit.

A megoldás szerintük: zárják be az Egrixet! – állítják a Mária utca, Görög utca, Széchenyi utca, Kisasszony utca lakói.

 

 

 
 
  • 34Bekiabáló2011március12.13:46ÚjVálasz

    Szemét állszent nyugdíjasok jártatják a szájukat??
    Megnézheti bárki, hogy isszák szarrá magukat minden hétvégén a művházban. Hajnlig züllenek minden szombaton, ráadásul az elnyert alapítványi pénzeket basszák el erre mindenféle találkozóra hivatkozva.
    Egy Tankcsapda koncert kutyafasza ahhoz képest amik ezek ott összeduhajkodnak.

     
  • 33Bekiabáló2011március08.08:52ÚjVálasz

    Kérem ha az üzlet és vendégköre zavaró tenni kll ellne,több szakhatóság van akik felléphetnek ez ellen egy-két ellenőrzés,és akár a hazafelé tartókat a Rendőrség ellenőrzésével akár bírság kiszabásával is kordába kell tartani hamár viselkedni nem tanították meg őket!

     
  • 32Bekiabáló2011március03.13:41ÚjVálasz

    Így van! Zárjanak be mindent és senki ne menjen sehová! Ez a megoldás. A kultúrát meg dobjuk ki és nézzük a TV-t, mert az a menő! Kapd be Lázár!

     
  • 31Bekiabáló2011március02.19:42ÚjVálasz

    Össze kellene fognia az egri kamaszoknak és ifjaknak, s kihajtani a t. városvezetésből=kétharmadosékból egy gyors megoldást. Ott van a kutya elásva, hogy sok-sok éve nem tett semmit az egri városvezetés hőn szeretett, s itt tartani szándékozott fiataljaiért!!! Erről hőbörögjetek. Egyszerűen kutyába sem veszik azokat az egri fiatalokat, akik nem képesek Ausztriába szaladgálni síelni, vagy a környező országokba extrém-sportolni!
    Az a hely, úgy ahogy van alkalmatlan mind az extrém sportok, mind pedig a fiatalos esti szórakozás számára. Ezen kellene már változtatni a sok önünneplő szájtépés helyett adóinkból élő képviselőinknek. Ha valóban szeretik Egert. És szólaljon meg már végre valaki a Városházáról is, ne maradjon ilyen belterjes ez a vita!

     
  • 30Bekiabáló2011március02.13:40ÚjVálasz

    A képlet egyszerű Az egrix legyen egy sportpark ahol extrém sportokat lehet művelni. Felejen meg ezeknek az elvárásoknak!!! Legyen nyitva 14 től 20 ig és a nyitva tartási ideje alatt egy kis pihenő helyiséghez kapcsolódó büfében legyen lehetőség ásványvizet vagy alkoholmentes egyéb italokat vásárolni és fogyasztani (Mint pl egy golfklubban) illetve leülni és beszélgetni (lehetőleg füstmentesen) Egy sportpark szerintem erről szól és valóban nem arról, hogy az úgynevezett \"járulékos tevékenykedés\" jóval túlmutat az eredeti funkción. Az egrix tulajdonosának gondolkodásmódja alapján javasolnám, hogy pl a könyvtárban is kezdjenek el ládából sört árulni meg kommersz pálinkát füstöljék tele az egész helyiséget és állítsák hangosra a zenét, az olvasók velószínűleg azért járnak oda... Szóval: A zene és egyéb zajos szórakozás kedvelők pedig fáradjanak le az egalba és ott igyekezzenek ilyen igényüket kielégíteni. Igy esetleg a helyek betöltik azt a szerepet amiért létre lettek hozva, a lakók kifújhatják a gőzt, Lázár István leengedheti a vitorlát
    Na ez az egrix tulajának tuti hogy nem szimpatikus megoldás:-)) Ebben ugyanis igy nincs PÉNZ

     
  • 29egyarc2011március01.23:05ÚjVálasz

    Sziasztok,

    több Egrix-el kapcsolatos cikk is megjelent ezen az oldalon, ezekre együttesen szeretnék reagálni.

    Sok igazság, féligazság, torzítás, és hazugság, mocskolódás elhangzott a hozzászólások között.

    Nagyon sok mindent tudnék írni (elég rég óta élek Egerben, és mindkét helyet aránylag jól ismerem a kezdetektől), de nem látom értelmét, ezért inkább csak pár kérdést tennék fel?
    (jelzem nem Viktor vagyok, és nem is állok egyértelműen az ő oldalán...)

    1. tudjátok pontosan milyen feltételekkel létezik, üzemel az EgriX sportpark?

    2. tudjátok pontosan milyen feladatokat, munkákat kell elvégezni egy ilyen sportpark működéséhez?

    3. tudjátok pontosan milyen költségei vannak a sportpark működtetésének?

    4. tudjátok pontosan mikor, hogyan jött létre a sportpark?

    5. tudjátok pontosan kiknek köszönhetitek/jük a sportparkot, és azt, hogy olyan sportoknak ad helyet amiket korábban szó szerint üldöztek (mind a lakók, mind a város vezetők)?

    6. tudjátok pontosan, hogy milyen egy vállalkozást vezetni?

    7. tudjátok pontosan mennyi az Egrix Club bevétele? nyeresége? és vezetőik mire költik azt?

    8. tudjátok pontosan mennyi az Egál Club bevétel? nyeresége? és vezetői mire költik azt?

    9. tudjátok pontosan, hogyan kéne jobban csinálni? hogyan kéne a sportparkot üzemeltetni?

    10. valaha beszéltetek személyesen a két club vezetőjével erről a kérdésről?

    ha igen, akkor írj erre az email címre:
    enjobbantudomvezetniazegrixet@gmail.com
    - ne álnévvel, vállald a valódi neved, és email címed
    - az email cím létezik, úgyhogy hajrá…
    - tényleg nagyon kíváncsi vagyok kik, és milyen háttér információk tudatában mondanak véleményt

    köszi

    10 +1. egy hely olyan, mint az emberek akik oda járnak… sajnos az a nagy büdös helyzet, hogy ilyenek a fiatalok… nem csak az EgriXben, az Egálban is aki valaha is volt az Egálban pontosan tudja… és majdnem minden más nem 25+ os szórakozóhelyen

     
  • 28Bekiabáló2011március01.22:45ÚjVálasz
    Idézet: Bekiabáló
    #23: Az EGAL intézkedései? Hogy az EgriX-ben tartott koncertek alatt kihívja a rendőrséget, tönkretéve ezzel több száz ember szórakozását? Ezt nevezed te intézkedésnek?
    ...

    Az Egrixben nem tarthatnak koncertet tudomásom szerint, csak az önkormányzat beleegyezésével.

     
  • 27Bekiabáló2011március01.21:23ÚjVálasz

    #26-nak: Én Viktor vagyok, csak épp másik ;)
    Nagy Viktor egész pontosan, ha már ott tartunk, hogy a férfias viselkedést preferáljuk. Az a Nagy Viktor, aki ott volt február 19-én az elmaradt koncerteken, és pontosan tudja, mi történt.

     
  • 26Bekiabáló2011március01.21:10ÚjVálasz

    Viktor, Viktor! Ne patkánykodjál már. Viseld férfiasan, ha kudarcot vallasz, tönkreteszel egy sportklubbot, lenyúlod a várost és összeveszel a szomszédokkal. Ne vádaskodj, vagdalkozz. Tegyél rendet a házad táján és szégyelld magad.

     
  • 25Bekiabáló2011március01.21:01ÚjVálasz

    #23: Az EGAL intézkedései? Hogy az EgriX-ben tartott koncertek alatt kihívja a rendőrséget, tönkretéve ezzel több száz ember szórakozását? Ezt nevezed te intézkedésnek? Mondok én neked valamit: ez patkányság.
    Szabad versenyt! Minden klub előtt adott a lehetőség, hogy olyan programokat szervezzen, ami érdekli a közönséget és a fiatalokat. Az EgriX szervez, és vannak sikerei. Arról nem tehetek, hogy az EGAL képtelen normális programokat hirdetni...
    Szerinted csak úgy tarthatunk fent egy klubot, ha alattomos módszerekkel kiiktatjuk a konkurenciát, mert az sikeresebb nálunk?

    Apropó...húzós következmény...mire is célzol pontosan?

     
  • 24Bekiabáló2011március01.19:28ÚjVálasz

    Elég baj, hogy ez folyik mindenfelé... De a sportolókat akik keményen edzenek és igy se tudnak hová menni mert nincs más... nem kéne leszennyezni!!!! Ott kezdődik az egész hogy a drága szülők nem bírják megnevelni a kölkeiket inkább "had" menjenek addig sem otthon rontják a levegőt..!!!! Akkor zárassák be a környékbeli boltokat és egyéb egységeket is meg mindent mert bárhol kiszolgálnak bárkit...!!!! Nem is kéne biztonsági meg semmi egyéb csak a szinvonalra meg az életkorra oda kéne figyelni...

     
  • 23Bekiabáló2011március01.19:15ÚjVálasz

    Az EgriX tényleg kritikán aluli hellyé \\\"nőtte\\\" ki magát az évek során. Az átlagéletkor csökkent, az alkoholfogyasztás nőtt.
    Jogosnak tartom az Egál intézkedéseit olyan szempontból, hogy próbálja védeni a területét. Nem szép dolog rányitni valakire, ennek máshol még húzósabb következményei is szoktak lenni.
    Viszont igazat kell adnom annak a kommentelőnek, aki szerint a rendőrséget azért fizeti a város és az a 3 utca is, hogy a rendet fenntartsák. Heti 2 nap 5 óra hosszát kellene 2 rendőrnek ott állni az utca elején vagy félóránként áthajtani rajta. Hogy gazdálkodik ez a város, ha ezt nem tehetjük meg?
    A hely üzemeltetőjét nem hibáztatom viszont. Belekezdett valamibe ami végül jövedelmező vállalkozássá nőtte ki magát. Örül, hogy megél valamiből.

     
  • 22Bekiabáló2011március01.18:32ÚjVálasz
    Idézet: Bekiabáló
    Kedves 17-es. Szerinted tényleg azzal használsz az Egrixnek, ha fikázod az Egalt. Azzal használsz az egész ügynek?
    ...

    Ez nem fikázás, hanem helyreigazítás. Az EgriX nem pincében van, hanem a felszínen, és sosem áll odabent pocsolya. A kommentelő valószínűleg összekeverte a két helyet.

     
  • 21Bekiabáló2011március01.18:28ÚjVálasz

    Elég baj, hogy ez folyik mindenfelé... De a sportolókat akik keményen edzenek és igy se tudnak hová menni mert nincs más... nem kéne leszennyezni!!!! Ott kezdődik az egész hogy a drága szülők nem bírják megnevelni a kölkeiket inkább "had" menjenek addig sem otthon rontják a levegőt..!!!! Akkor zárassák be a környékbeli boltokat és egyéb egységeket is meg mindent mert bárhol kiszolgálnak bárkit...!!!! Nem is kéne biztonsági meg semmi egyéb csak a szinvonalra meg az életkorra oda kéne figyelni...

     
  • 20Bekiabáló2011március01.18:15ÚjVálasz

    Kedves 17-es. Szerinted tényleg azzal használsz az Egrixnek, ha fikázod az Egalt. Azzal használsz az egész ügynek?

     
  • 19Bekiabáló2011március01.17:48ÚjVálasz

    Szerintem sincs gond a deszkázó illetve bmx-es fiatalokkal. A problémát abban látom, hogy az Egrix üzemeltetői az alá a szépen hangzó mondat mögé rejtőznek, hogy ők teret adnak az extrém sportokat űző fiatalok sportolási és szórakozási lehetőségeinek. Ezzel a céllal alakult, ezzel a céllal kaptak az önkormányzattól működési engedélyt, és nyertek EU-s támogatásokat. Természetesen ezzel nincs is semmi baj, azaz nem lenne ha minden így működne a valóságban is.
    Ehelyett a szórakozóhely hajnali órákig tart nyitva, fiatalkorúakat alkohollal szolgálnak ki, és természetesen a zenegép is megy este 22h után is.
    Úgy gondolom ha csak 10h-22h-ig vagy valami korrekt nyitvatartási idő lenne valamint nem kocsmaként üzemelne az esti óráktól, már más lenne a helyzet, ez szolgálná a sportolók érdekeit.
    És ismétlem, nem a deszkásokkal és a bmx-esekkel van a gond akik a nappali órákban gyakorolnak, sportolnak, hanem azokkal a fiatalokkal és fiatalkorúakkal akik este ott rúgnak be, és aztán hazafelé menet zavarják az ott lakókat.

     
  • 18Bekiabáló2011március01.17:30ÚjVálasz

    Ez igen. Gratulálok a lázár úrnak..Felháborító ,ahogyan a bmxesekről és gördeszkásokról beszél.. Azt sem tudja kik ők,de beszéli a sok sz@rt..

     
  • 17Bekiabáló2011március01.17:12ÚjVálasz

    15-ös hozzászóló: "A helyről annyit, hogy nagyon régóta a lábam sem teszem be, mert egyre színvonaltalanabb... Legutóbb mikor ott voltunk tócsákban állt a lecsapódott pára a földön, büdös doh és cigifüst szag van, semmi normális szellőzés! Egy mocskos pince az egész!"

    Összekeverted az EgriX-et és az EGAL klubot. Az EGAL klub a dohos pince, ahol megáll a víz és a cigifüst, ott megszokottak az általad leírt körülmények.

     
  • 16Bekiabáló2011március01.16:50ÚjVálasz

    Amit ez a Lázár úr összehord, azt sajnos egy átlag \"egri polgár\" fiatalokhoz való viszonyából már ismerjük. Süt belőle a gyűlölet, hogy az ő joga a nyugalomhoz magasabb rendű jog, mint a fiatalok joga a szórakozáshoz. Rühelli a srácokat.
    Ami igazán elkeserítő, az két dolog:

    Az egyik, hogy a deszkázást, bringázást egy kalap alá veszi a kocsmázással. A részeg fiatal és a deszkázó fiatal közé egyenlőségjelet tesz. Persze, hogy ezt megteheti, ahhoz azért kellett az Egrix is.

    A másik, hogy a kommentekből az derül ki, az Egrixes üzemeltetők a konkurenciát, a lakókkal ezek szerint elviselhető viszonyt ápoló Egal-t sejtetik a lakók dühének hátterében. Na, ez azért durva baromkodás! Az Egal 15 éve működik. A lakók, amíg nem volt az Egrix, addig az Egált akarták bezáratni. Az igazi balhék azonban TÉNYLEG AKKOR KEZDŐDTEK, amikor az Egrix úgy döntött, hogy ők rászerveznek az amúgy is odajáró esti közönségre egy kocsmát, meg egy koncerttermet. Ezzel sem lenne baj, de míg az Egal erre jött létre (föld alatt, utcafront nélkül stb.), addig az Egrix egy sport park, aminek a büféjét és a termeit alakították át bulihellyé.

    AZ igazi csavar ebben a történetben, hogy az önkormányzat engedélyével már három éjjel-nappali boltocska is rányitott erre a közönségre. Ők itatják le a tiniket. Lárár úr erről miért nem beszél?!

    A megoldás:

    Az Egrix legyen sport park. Használja a kapott lehetőséget arra amire kapta.

    Az Egal legyen kulturális \"intézmény\", adjon lehetőséget a zenekaroknak fellépni, ha kell próbálni.

    Az önkormányzat zárassa be az éjjel-nappali boltokat éjszakára.

    A rendőrség biztosítsa a közterületek rendjét, mert ezért tartjuk fenn.

     
  • 15Bekiabáló2011március01.16:04ÚjVálasz

    Nem csak a hellyel van itt a baj, hanem legfőképpen azzal, ahogy a fiatalok viselkednek. Anyuci és apuci a mai világban már nem tanítja meg a gyereknek, hogy mit szabad és mit nem, vagy ha - tisztelet a kivételnek - próbálja is, az a gyerek le se sz@rja... Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk! Ezen kellene inkább elgondolkozni!
    A helyről annyit, hogy nagyon régóta a lábam sem teszem be, mert egyre színvonaltalanabb... Legutóbb mikor ott voltunk tócsákban állt a lecsapódott pára a földön, büdös doh és cigifüst szag van, semmi normális szellőzés! Egy mocskos pince az egész! Ideje lenne már valami színvonalas, normális szórakozóhelyet létrehozni, ahová tényleg csak a korban és felfogásban megfelelő embereket engedik be. Kérdem én, mit keresnek hajnalban 11-15 éves gyerekek lenn hulla részegen? És még sok mindent lehetne ezzel kapcsolatban kérdezni, de úgy látom nem érdemes...

     
  • 14apadfia2011március01.15:56ÚjVálasz

    Kedves Lázár úrnak üzenném hogy:

    Azt gondolja ha bezárják az egrixet azok a fitalaok nem fognak a "szomszédságba" járni? Közismertebb nevén az Egál-ba? nos ha igen akkor ugyanott állunk mint eddig;) Szóval trágár szöveggel élve b*szhatja a bezárást mert akkor mindenki tódul az Egálba. A másik dolog. Az egri bmxesek messze földön híresek..Azért mégse vagyük már el ezt a dolgot tőlük ahol télen is tudnak gyakrolni.Gondolkozzon el ezen minden hasonló beszúkült nézetű maradi ember;)

    A másk dolog hogy: Aki az egrixbe jár mindenki tudja hogy ki áll az ügy "hátterében" Kezdődött itt a koncertek bezárásával és most ezzel.Hogy mi okból? bevételi dolgok..Mivelhogy az egrix ingyenes ezért mindenki oda jár..persze hogy szemet szúr hogy hozzá nem megy senki, és ezért tegyünk keresztbe az Egrixnek. Másrészt igaza van Lázár úrnak mert azért ha bele gondolunk senki se tudná tolerálni ezeket a dolgokat de azt leszögezem hogy ezt NEM és ismétlem NEM a bringások csinálják hanem a túlkultúrált tizenéves fiatalok és a kedves nagy magyar polgárok.Ezennel üdvözlet mindenek a bmxesek részéről.

    "Egrix: utcatakarítással is segítenek a lakóknak

    Az Egrix igyekszik megfelelni a lakók elvárásainak – jegyezte meg Karsai Viktor. – Tagjaink és szimpatizánsaik takarítják a Mária és a Görög utcákat. A fiatalok mindenképp szeretnék, hogy továbbra is legyenek olyan helyek a belváros közelében, ahol nyugodtan szórakozhatnak, ne az utcán kelljen közösségi életet élniük.
    Üdv egy Egri bmx-es"
    Hoppá akkor hol is állunk? ha bezárják mindenki egy az útcára? az se lesz jobb;)

     
  • 13Bekiabáló2011március01.15:22ÚjVálasz

    BMX-es meg a deszkás szennyek ?
    jobb lenne ha az utcán ugrálnának és" rongálnának meg veszélyeztetnék más testi épségét ?"
    HÜLYESÉG...
    Én úgy szintén kerékpározok és néha meg fordulok az X-ben ha nem is bicóval gyalog.
    Meg én abba a randalírozásba belekötnék...
    Gondolkozzatok már.. ha nem lenne az egrix mindenki EGÁL-ba menne.. a bicósok meg az utcákra..

     
  • 12Bekiabáló2011március01.15:19ÚjVálasz

    Kedves kommentelő. Az Egri Szín nem zárkózik el a a slampos, köznyelvben meggyökeresedett kifejezések használatától. Az obszcén, trágár fordulatokat is eltűrjük ott, ahol ennek stilisztikai jelentősége van. Mások gyalázásának azonban nem ez a hely a terepe. Mivel a nyilatkozó sem fogta vissza magát, ezért nem moderáljuk vastag tollal a szövegeidet, de kérünk, szépen kérünk, hogy konkrét személyeket, csoportokat gyalázó öncélú bunkóságaidat ne oszd meg másokkal. Itt ne.

    Atyaúristen...nem találok szavakat:
    (Abszolút nem) tisztelt Lázár Úr!

    Legyen szíves először is megtanulni magyarul, személynevek elé nem teszünk névelőt ("A Viktor"). Továbbá: "Az Egrix letapossa a környék lakóit"...Ilyen megfogalmazás láttán kínomban röhögök. Csakis egy magafajta habzó szájú paranoiás fontoskodó XXXXXX-k juthat ilyesmi eszébe. Elmondanám Önnek, hogy az EgriX számtalanszor állított biztonsági őröket a Mária utca elejére, és nem is ment arra senki, mígnem egy magához hasonlatos nagymellényű jogászpalánta ki nem jelentette, hogy ez bizony jogellenes intézkedés, személyi szabadság korlátozása, satöbbi.
    Belőve? Részegen? Nézzünk már szét egy mocsok alja diszkóban, ahol XXXXXX-stricik futtatják az örömlányokat...Önnek a szájába rágta a média a "West-Balkán" kifejezést, és eddig terjed a látóköre.
    Én gördeszkás vagyok, és Ön azt írja (diktálja itt): "mert tudtuk, hogy a város összes „szemete” ott fog kikötni."
    Szemét magának a piszkos begyepesedett önelégült paranoiás káder fajtája!
    Nem gyengén álszent továbbá az a fajta s*ggnyalás, amit Juhász Mihállyal karöltve folytatnak. Egyszerű a céljuk: bezáratni egy klubot, ami jól működik. Kicsit férfiasabb eszközökhöz is nyúlhatnának, de hát a magukfajtának csak ez megy ugyebár, a ferdítés és a sárdobálás.
    Még valamit nem értek továbbá azon túl, hogy a helyzet töredékében sem olyan drámai, mint ahogy próbálja beállítani: az utca közterület. Mi köze a klubnak ahhoz, hogy az onnan távozó merre megy és mit csinál? Még egyszer hangsúlyozom: pofátlan túlzásokkal vádolják meg az ott szórakozókat. És így utoljára nekem is van egy javaslatom, ha nem tetszik önnek, hogy bizony nem öné a világ:
    Költözzön el innen, jó messzire!

     
  • 11Bekiabáló2011március01.14:53ÚjVálasz

    Zárassuk be az egész Leányka utcát? Vagy mi legyen? Tessék már észrevenni, hogy ez egy város! Az meg épp a belváros, a putri és a gettó találkozása. Nagyon csodálkozni való. Engem valahogy nem lep meg. Az hogy a fiatalok nem tudnak viselkedni, és hogy miért... hát komoly tanulmányokat érne meg. De hogy nem egy kocsma bezárása oldja meg a problémát.. Vannak alternatívák: Hajdúhegy, Ostoros, Felsőtárkány, Szalók...

     
  • 10Bekiabáló2011március01.14:53ÚjVálasz

    "az Egal Club vezetője, próbál mindent megtenni a békességért, őröket biztosít"
    már bocsánat de az őrök kb arra vannak hogy ne vigyenek be alkoholt az emberek a klubba és kb alig vannak kint (legalábbis ahogy én érzékeltem)
    ott állnak és csak vannak, beszélgetnek... és véleményem szerint az Egalban mélyebb szintek uralkodnak, igaz ott a föld alatt...
    Lázár István?? ki az hogy ilyeneket mond bizonyitás nélkül?? főleg hogy a sportolókat ócsárolja...
    egri összetartás....

     
  • 9Bekiabáló2011március01.14:12ÚjVálasz

    na a drága mocskos Lázár úrról csak annyit hogy a részegen haza esdeklő szomszédját is feljelentette már,meg akkor is bejelentést tett a rendőrségre hogy mekkora buli van,mikor az Egrix zárva volt és utána csak hebegett habogott.ha meg a drága Lázár István ennyire unatkozok tanuljon meg kötni,vagy hímezni .az legalább lefoglalja azt a majom fejét. azt hiszi hogy jobb lesz ha bezárják,nem hinném mert nem csak a bmx-esek,hanem a deszkások ,és minden más vendég ki fog kerülni az utcára és utána is előtte fognak randalírozni.na akkor kit fog az a majom feljelenteni.az ilyennek csak azt tudom kívánni :br**za legyen a sofőrje.

     
  • 8Bekiabáló2011március01.14:12ÚjVálasz

    úgy imádják dobálni mostanság a west balkán kifejezést :) szánalmasak..
    Amúgy meg az egrixben az a legnagyobb baj hogy tele van 13-14 évesekkel is akik nem is mehetnének be még szórakozóhelyre. Na ezen nagyon gyorsan változtassanak. A rendőrök meg ne az együttesekkel és az ottani sportolókkal basszon ki ,hanem a kis szarosokat küldje haza akik a helyen illetve a környékén tartózkodnak még 10 után is....

     
  • 7Bekiabáló2011március01.14:08ÚjVálasz

    nem is a bmx-esek és deszkások a szennyek..hanem az egész hely ami ottvan..hanem a 13-14 éves kis mocskok akik ténylegesen szétvernak mindent meg a drága kopaszok akik csinálják a balhékat..nem a skate parkkal van a baj, hanem azzal a SZARRAL amit kocsmának, v nem is tudom minek neveznek.. amikor elindult az egrix teljesen más volt.. tapasztalat mert jártam oda, és tényleg jó hely volt, nyáron alig vártuk h leérjünk, tökmindegy micsináltunk elvoltunk.. manapság ha elmegyek mellette, azt is minél gyorsabban teszem..ezzel sztem még párszáz ember ígyvan rajtam kívül..mert még lehetett is csinálni vmit..legalább csocsózni, de mint mindent, azt is szétbaszták..a hátsó "koncertterem" pedig leginkább egy putrira hasonlít (nem is baj) ahol már ott tarunk hogy nácikat engednek fellépni..hát mi a faszom van??? itt tartunk?? és csodálkozik bárki is a következményeken?? hát nem kéne..zárják is be a picsába, téli melegedő máshol is lehet..legyen skate park! legyen sport!

     
  • 6Bekiabáló2011március01.14:05ÚjVálasz

    Elég baj, hogy ez folyik mindenfelé... De a sportolókat akik keményen edzenek és igy se tudnak hová menni mert nincs más... nem kéne leszennyezni!!!! Ott kezdődik az egész hogy a drága szülők nem bírják megnevelni a kölkeiket inkább "had" menjenek addig sem otthon rontják a levegőt..!!!! Akkor zárassák be a környékbeli boltokat és egyéb egységeket is meg mindent mert bárhol kiszolgálnak bárkit...!!!! Nem is kéne biztonsági meg semmi egyéb csak a szinvonalra meg az életkorra oda kéne figyelni...

     
  • 5Bekiabáló2011március01.14:02ÚjVálasz

    Ha a lakóknak a szórakozóhellyel van bajuk akkor nem a bmxes illetve gördeszkás srácokat kell basztatni azzal hogy ők randalíroznak mert pont hogy ők járna oda esténként a legkevesebbet! Köszönöm (jük)

     
  • 4Bekiabáló2011március01.13:47ÚjVálasz

    Kedves Lázár úrnak üzenném hogy:

    Azt gondolja ha bezárják az egrixet azok a fitalaok nem fognak a "szomszédságba" járni? Közismertebb nevén az Egál-ba? nos ha igen akkor ugyanott állunk mint eddig;) Szóval trágár szöveggel élve b*szhatja a bezárást mert akkor mindenki tódul az Egálba. A másik dolog. Az egri bmxesek messze földön híresek..Azért mégse vagyük már el ezt a dolgot tőlük ahol télen is tudnak gyakrolni.Gondolkozzon el ezen minden hasonló beszúkült nézetű maradi ember;)

     
  • 3dzsisz2011március01.13:29ÚjVálasz

    Elég baj, hogy ez folyik mindenfelé... De a sportolókat akik keményen edzenek és igy se tudnak hová menni mert nincs más... nem kéne leszennyezni!!!! Ott kezdődik az egész hogy a drága szülők nem bírják megnevelni a kölkeiket inkább "had" menjenek addig sem otthon rontják a levegőt..!!!! Akkor zárassák be a környékbeli boltokat és egyéb egységeket is meg mindent mert bárhol kiszolgálnak bárkit...!!!! Nem is kéne biztonsági meg semmi egyéb csak a szinvonalra meg az életkorra oda kéne figyelni...

     
  • 2Bekiabáló2011március01.13:25ÚjVálasz

    A jó édes anyukádat Lázár István mocsadék.. ha a bmx esek a szennyek akkor te mi vagy?

     
  • 1dzsisz2011március01.13:20ÚjVálasz

    Elég baj, hogy ez folyik mindenfelé... De a sportolókat akik keményen edzenek és igy se tudnak hová menni mert nincs más... nem kéne leszennyezni!!!! Ott kezdődik az egész hogy a drága szülők nem bírják megnevelni a kölkeiket inkább "had" menjenek addig sem otthon rontják a levegőt..!!!! Akkor zárassák be a környékbeli boltokat és egyéb egységeket is meg mindent mert bárhol kiszolgálnak bárkit...!!!! Nem is kéne biztonsági meg semmi egyéb csak a szinvonalra meg az életkorra oda kéne figyelni...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!