Teltházas táncfesztivál (Videóval)

Két nap alatt elfogytak a jegyek az Erlau Mini Táncfesztiválra, amely bizonyítja azt, hogy igény van Egerben a Táncszínházra.
 
 

Teltházas táncfesztivál (Videóval)

Két nap alatt elfogytak a jegyek az Erlau Mini Táncfesztiválra, amely bizonyítja azt, hogy igény van Egerben a Táncszínházra.
 
 
 
 
 

Teltházas táncfesztivál (Videóval)

Két nap alatt elfogytak a jegyek az Erlau Mini Táncfesztiválra, amely bizonyítja azt, hogy igény van Egerben a Táncszínházra.

A fesztivál népszerűsége bizonyítja, hogy sokan letették a voksukat amellett, hogy Egerben szükség van Barta Dóra munkásságára.

Video: Erlau Mini Táncfesztivál

 

 
 
  • 10Bekiabáló2011március04.17:44ÚjVálasz
    Idézet: marosigizi52
    Valóban III. Richard játszódik ebben a városban folyamatosan.
    Nálunk így vetődik föl a nevezetes kérdés, a "Lenni vagy nem lenni...", Barta Dóra lesz, vagy nem lesz?
    ...

    a lenni vagy nem lenni az nem a III. Richard, hanem a Hamlet. Barta Dóra a Blaskóval szemben nyomul, aki maga nyomul mindenkivel szemben. Egy pszichopata őrült. Ebben a városban máshogy úgy látszik, nem marad talpon senki, csak ha nyomul. Amit BD-ról írsz, az pont a Blaskó. Karrierista, átgázol mindenkin stb. A BD viszont tehetséges, a Blaskó nem.

     
  • 9marosigizi522011március04.17:13ÚjVálasz

    Valóban III. Richard játszódik ebben a városban folyamatosan.
    Nálunk így vetődik föl a nevezetes kérdés, a "Lenni vagy nem lenni...", Barta Dóra lesz, vagy nem lesz? Hát ennyire fontos személyiség ez a talpnyaló nőszemély, akire milliókat áldoz"barátnője" jóvoltából a város is.? Láttam táncolni nem egyszer, de nekem sem katarzist nem okozott, sem olyan eget rengető tehetséget nem véltem felfedezni benne. Karrierizmust és tülekedést egyre följebb , na azt igen... Bravó egri harmadik Ricsik! Ez a ma Magyarországán és kisvárosában a legtutibb tube..or not tube kérdés.

     
  • 8marosigizi522011március04.17:07ÚjVálasz

    Hatos! Tanulj meg légy szíves normálisan olvasni. Ha tudnál így olvasni, akkor ilyen ostoba kérdést nem tennél föl, hogy ki írta, csak nem a neje,,,?
    Ha vennéd a fáradságot és elolvasnád újra az előtte lévő mondatokat is, rájönnél, hogy feltételes módban írtam, azzal kezdve "ha én lennék az igazgató, én azt tenném..........." na öreg bölcs így jött ki a munkám szó is. Jaj Istenem de nagy az Isten közhelyszerű állatkertje....

     
  • 7Bekiabáló2011március04.00:26ÚjVálasz

    Blaskó Balázs nem ért a tánchoz. Se.... Szegénykém évek óta nem játszott, a színművészetben sem túl up-to-date. Erkölcsös színházat akar ő, aki teljesen erkölcstelen. Morálról papol ő, aki teljesen amorális. Az a darab, amely róla szólna, nem kerülhetne az egri színház műsorába, mert ő maga találná kifogásolhatónak. Ő Jágó, neki drukkoljunk? Ha volna egy kis önismerete, szégyellné magát és azonnal lemondana. Barta Dóra Érdemes művész, messze felette áll a rendkívül buta és korlátolt Blaskónak, aki egy riportban a minap arról beszélt, hogy Csizmadia megválasztása politikai döntés volt, mert az igazgatóválasztás mindig az. Na de mindegy, egyben biztos lehet: már soha nem lesz színész. Végleg leírja magát a szakmából. Szerintem belátta hogy nem jó színész, dilettáns rendező, hát feladta. Nincs más útja: hatalmat akar. Ez Jago pszichológiája. És III.Richárdé. Hirdessünk drámapályázatot az egri színigazgatóváltás témájában. A legjobb darabokat Blaskó BAlázs bemutatja.

     
  • 6Bekiabáló2011március03.14:07ÚjVálasz

    "de nem önálló vezetőként, beleszólva a munkámba....".????????

    EZT KI ÍRTA???? CSAK NEM AZ IGAZGATÓ ÚR, VAGY A NEJE?

     
  • 5marosigizi522011február28.00:55ÚjVálasz

    Már elnézést, de igaz, hogy csak ennyibe kerültek a jegyek?????
    Akkor ki szponzorálta a műsort????????? Ki, kik és hogy-hogy ilyen gyorsan, a színházigazgató választ követően máris megszervezték az Erlau (jó kis török elnevezés) fesztivált?
    Miért gondolja Barta Dóra, hogy a teltház azt jelenti, ő vonzotta oda a nézőket és ezzel azt is igazolta, hogy a tánctagozatra szükség van? Nem választás volt ez kedves!!!!!
    Az önálló tagozat talán nem többe kerül, mintha csak tánckar volna? Ja akkor persze nincs önálló "szemétdomb".?
    És ha csak tánckar, akkor Barta Dóra nem ugyanúgy táncolhatna? Na de mielőtt rámrontanának az őt imádók, elmondom: szeretem a táncot, és semmi bajom a hölgy személyével, tudásával. De hogyan gondolja azt bárki is, hogy egy szemétdombon két kakas is kukorékolhat? Egy kinevezett és egy majdnem "nyert" igazgató-jelölt. Milyen szép kis munkahelyi légkör van itt kibontakozóban... hát....
    És valóban olyan sokat ér a hölgy személye, hogy képes volt a város csak azért hét milliót adni, hogy ő maradhasson és a tagozat is viruljon tovább???? Na ha én igazgató lennék, megköszönném a pénzt, de mint felelős vezető, akinek kevés pénzből kell színházat csinálni, bizony olyan tánckart csinálnék a tánctagozatból, mint a pinty.
    A jó táncosok maradnának, és Dórika és táncikálhatna, de nem önálló vezetőként, beleszólva a munkámba..... aztán mostan lehet engem szidni kedveskéim nyugodtan...ja és gratula a városnak...milyen tanácsadó sugalmányozta ezt a nagyszerű lépést vajh????

     
  • 4Bekiabáló2011február28.00:09ÚjVálasz

    A jelképes jegyár mit von le a tény tény voltából, hogy teltház (és minden szám után vastaps) volt? Ha nem érdekelné az embereket, akkor tök mindegy, hogy akár ingyen is lehetett volna - ha nem érdekelné az embereket, nem lett volna teltház.

     
  • 3Bekiabáló2011február27.21:26ÚjVálasz

    Kedves kötözködő 1-es!
    Őszintén gondolod, hogy aki nem szereti a táncszínházat, az 100 forintért mégis beül "potyázni"? Ja! Kezeltesd a rossz májadat!
    :-)

     
  • 2Bekiabáló2011február27.19:26ÚjVálasz

    Óriási érték, amit nem szabad veszélyeztetni, hogy a táncművészet szerepet kaphatott az egri színházban is! Mindenki gazdagodhat tőle. Ezt érdemes megtartani, fejleszteni a város, a megye, az ország érdekében. A prózai előadások elsősorban a magyar nyelvterületnek szólnak (az sem kevés), de a zene, a tánc nemzetközi. Vigyázzunk rájuk (is)!

     
  • 1Bekiabáló2011február27.18:27ÚjVálasz

    Ja. A jegyeket 100 Ft- ért adták...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!