Öt elengedhetetlen kiegészítő férfiaknak

Véget ért a meleg nyári időszak és ezzel együtt beköszöntött hűvösebb idővel ugyanakkor napsütéssel az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit.
 
 

Öt elengedhetetlen kiegészítő férfiaknak

Véget ért a meleg nyári időszak és ezzel együtt beköszöntött hűvösebb idővel ugyanakkor napsütéssel az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit.
 
 
 
 
 

Öt elengedhetetlen kiegészítő férfiaknak

Véget ért a meleg nyári időszak és ezzel együtt beköszöntött hűvösebb idővel ugyanakkor napsütéssel az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit.

Minden évszakban vannak olyan alap darabok, amik klasszikus stílusuknak köszönhetően nem mennek ki a divatból és minden férfinak jól állnak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük öt olyan kiegészőt, amik minden férfinak elengedhetetlenek az őszi hónapokra.

Karkötő

Sokan azt gondolják, hogy csak a nők viselnek különböző stílusù karkötőket, azonban ez az információ már megcáfolható, hiszen egyre több férfi kezdett el karkötőket hordani. Manapság már rengeteg olyan karkötőt lehet kapni, amik nemcsak, hogy szépek és divatosak, azoban regeteg hasznos tuljadonsággal rendelkeznek. Az Interneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, dán webshopra, akik minden országba ingyenes szállítják ki a megrendelt termékeket. A két legkedveltebb darab az erős paracord anyagból fonott karkötő és a hajó zsinórból készített darab.

Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevesen tudnak, hogy maga az anyag 250 kilógramm teherbírású, ezen felül pedig kibontva akár három méter is lehet. Számtalan hasznos tevékenységre lehet felhasználni egy ilyen karkötőt, legyen az egy kutya póráz, sátorrögiztés vagy akár egy függőágy is.

Nadrágtartó

A nadrágtartó régiesebb néven hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt évben nagy mértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő, hiszen manapság már a legtöbb ember az öv használatát részesíti előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban nagyon sokan viselnek nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen munkakörnyezetben dolgozik, hiszen egy elegánsabb öltözethez tökéletes kiegészítő egy klasszikus nyakkendő vagy egy manapság reneszánszát elő csokornyakkendő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság már rengeteg férfi a hétköznapokban is viseli a kiegészítőt, hiszen egy sötétebb nadrághoz, fehér inghez és egy elegánsabb stílusú cipőhöz nagyszerű kiegészítő.

Az online áruház kínálata között az egyszerűbb daraboktól kezdve egészen a színesebb, bohémabb darabokig minden stílusú termék megtalálható, így biztosan minden férfi talál kedvére valót.

Fülbevaló

Bizonyára egyre többen és többen viselnek fülbevalót férfiként is, hiszen azon kívül, hogy minden darab divatos nagy mértékben egyediséget ad viselőjének.

A webshop kínálata között rengeteg különböző fülbevaló közül tudunk választani, hiszen a felcsiptethető fülbevalókon kívül rengeteg mágneses vagy bedugós fülbevaló is megtalálható. Az összes megrendelt terméket raktárról szállítják ki a megrendelőnek, így az esetleges termék hiánytól sem kell tartanunk. Azon felül, hogy minden csomagra ingyenes a szállítás minden egyes termékre egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek tett szert a díszzsebkendő viselete, hiszen remekül kiegészít akár egy öltönyt akár egy zakót egy különlegesebb alkalomkor. Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe venni a legtöbbet hordott nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.

Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyéniséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, így biztosan mindenki talál kedvére valót.

 

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!